Translate

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Sisustus InWind - sisulla ja sydämelläOli kuin jouluun olisin kurkistanut, kun astuin Sisustus InWindin sisustusiltaan viime torstaina. Kynttilät tuikkivat, glögi ja piparit tuoksuivat, ja joulun värejä ja tavaroita oli ripoteltu ympäri myymälää. Ja halauksella otettiin vastaan sisääntulijat :)

Mikä on Sisustus InWind? Se on sisustus- ja lahjatavaraliike Naantalissa osoitteessa Ratakatu 1. Liikkeen omistaa Katja Lahti, joka on hyvä ystäväni ja entinen työtoverini. Katja lähti muutama vuosi sitten toteuttamaan rohkeasti unelmaansa. Ja ei se mikään pieni unelma ollutkaan. Unelmat toteutuvat, kun niitten eteen on valmis tekemään paljon töitä. Katja on loistava esimerkki tästä.

Ilolla kerron tästä unelmasta. Katja opiskeli ensin sisustussuunnittelijaksi 2,5 vuotta ja valmistui sisustusartesaaniksi. Sen jälkeen hän haki ja pääsi Lahden Muotoiluinstituuttiin muotoilijan opintoihin pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri. Ja helmikuussa 2015 Katja valmistuu sisustusarkkitehdiksi. Opinnot ovat edenneet tosi rivakasti. Eli tällä hetkellä on lopputyö kollegan kanssa meneillään ja siitä tuotoksena syntyy myös sisustuskirja. Se julkaistaneen myös ensi keväänä.


Kaiken tämän lisäksi Katja on vaimo ja kolmen lapsen äiti, joista nuorin on yhdeksänvuotias. Perhe asuu rakentamassaan talossa Paimiossa. Mistä ihmeestä Katja ammentaa kaiken tuon energian? Hän käy lenkillä aina kun vain ehtii, mutta sittenkin...

Katja on nyt toiminut sisustusalan yrittäjänä viisi vuotta ja Sisustus InWind-liikkeen liikkeenharjoittajaksi hän ryhtyi runsas vuosi sitten, jolloin entinen liikkeenharjoittaja luopui liikkeestä. Katja kiittää kauniisti perhettään. Hän kertoo, että miehensä Tommi tukee häntä monella tapaa ja monella eri alueella. Yrittäjyys on koko perhettä sitovaa toimintaa, ja koko perhe tukee Katjaa. 
Katja tekee sisustussuunnitelmia koteihin ja julkitiloihin. Suunnitelma voi olla iso tai pieni esim. koko kodin suunnitelma tai yhden huoneen tai tilan suunnitelma. Hän tekee myös muita sisustuspalveluita, tekstiilisuunnitelmia, konsultaatiota, värisuunnitelmia, valaistussuunnitelmia, kalustesuunnitelmia, koulutustilaisuuksia... Hiki tulee pelkästään jo näitä kirjoittaessa :)

Eikä tässä vielä kaikki, hän suunnittelee myös kiintokalusteita ja irtokalusteita. Ja keittiötkään eivät ole vieraita Katjalle - hän on tehnyt paljon keittiösuunnitelmia Iskukeittiöiden ja Silkkitimpurien kanssa. Ja puutarhatkin on Katja valloittanut, puutarhasuunnitelmia on syntynyt.  Todellinen monitoiminainen.

Tällainen energiapakkaus on Katja Lahti, Sisustus InWindin osaava, iloinen, ystävällinen ja nätti kauppias. Hänestä löytyy sisua ja sydäntä. Sisustus InWind on kaiken muun lisäksi todellinen hyvän mielen kauppa.


Vielä kotonakin hymyilin... oli kiva ja inspiroiva sisustusilta! Kiitos Katjalle ja Tommille! Katja ei tosin ehdi blogeja lukea tai kirjoitella, mutta kyllä hän nämä kiitokset saa tavalla tai toisella. 


Mukavaa joulun odotusta kaikille! 
** Tuulia
19 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kiitos vinkistä - enpä tiennyt koko putiikista mitään ennen postaustasi. Mutta käydä aion jokin kerta!
Hyvää 2. adventtipäivää sinulle♥

arleena kirjoitti...

Sievä liike, Linumia on ja paljon muuta kodin sisustamiseen.
Mukavaa joulunalusviikkoa sinulle

Tiia K kirjoitti...

Aivan huikea tarmopesä tuo sinun ystäväsi. En voi muuta kuin nostaa hattua. Ja on aina upeaa kuulla, kuinka ihmiset aikuisena muuttavat joko elämänsä suuntaa tai toteuttavat itseään. Tämä oli hieno tarina siitä Ja liikehän on aivan ihana ja niinkin ihanassa paikassa, kuin Naantali. Tuollaiset valkoiset kynttilätalot tahtoisin ihan ensi alkuun. <3

Oli hieno postaus ja olit kyllä ottanut niin upeita ja tarkkoja kuvia.

Tunnelmallista sunnuntaita Tuulia ihanuus.. <3

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Lady ja ole hyvä! Suosittelen ilolla InWindiä! Sieltä löytyy vaikka mitä ja sisustukseen liittyvissä asioissa autetaan. Sano terveisiä, kun käyt.
Hyvää 2. adventtia myös 💙

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Arleena! Tarkasti huomioitu... Linumia. Ja tosiaan paljon muuta. Hyvää mieltäkin.
Mukavaa 2. adventtipäivää! 💙

Tuulia kirjoitti...

Oi, ihana Tiia! Sinäkin olet aikamoinen tarmonpesä!
Mutta kyllä Katjaa kuunnellessa ja katsoessa ihmettelee tuota hänen joka paikkaan kerkiämistään. Ja mistä ottaakaan tuon lukuajan?
Ostin muuten noita valkoisia kynttilätaloja lahjaksi. Pitäisiköhän minun järjestää ekat arpajaiset ja voittona tuo kynttilätalo. Mietintämyssyyn!!
Ihanaa sunnuntaitai Tiia- ystäväni 💙

Teija Hakula kirjoitti...

Kiitos, kun vinkkasit tästä upeasta puodista Tuulia!
Sijaitseeko se KSM Ellenin läheisyydessä? Käyn siellä mökiltä ruokakaupassa ja olen tainnut ohimennen nähdä ystäväsi sisustusliikkeen ikkunan. Ensi kerralla täytyy kyllä mennä kurkkimaan mitä ihanuuksia siellä myydään.

Tunnelmallista toista adventtina <3

Ansku kirjoitti...

Näinä irtisanomisten ja pätkätöiden aikana oli ilahduttavaa lukea tämä huikean hieno postauksesi tarmokkaasta ja määrätietoisesta ystävästäsi!
Ihana liike täynnä kaikkea kivaa...ja tuollaisen valkoisen kynttilätalon ostaisin varmaan heti ensimmäisenä :)

Hyvää toista adventtia sinulle ♥

ritva kirjoitti...

Ihana postaus, hyviä kuvia.♥

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Teija! Tämä ihana puoti sijaitsee lähellä KSM Elleniä... taitaa näkyäkin parkkipaikalta. Menehän kurkkaamaan ja vie terveiset Tuulialta.
Tunnelmallista adventti-iltaa <3

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Ansku-ystäväni! Olipa hieno kommentti. Sinä myös olet tarmokas ja määrätietoinen. Arvostan kovasti näitä piirteitä ystävissäni. Ja kun teistä molemmista löytyy vielä sitä sydämensivistystä, niin aikamoisia naisia olette.
Nuo kynttilätalot ovat kyllä suloisia, kodikkaita :)
Tunnelmallista 2. adventin iltaa!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Ritva! Tätä postausta oli kiva tehdä. Hymyssä suin kirjoittelin ja kuvia lisäsin.
Tunnelmallista 2. adventin iltaa!

Sussi kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pistän mieleen seuravaa Naatalin käyntiä varten.

Vikki kirjoitti...

Tämä oli niin hieno postaus ystäväsi liikkeestä ja tarmosta että uskon että hän saa monta uutta asiakasta.
Joillakin riittää energiaa ja tarmoa toteuttaa unelmansa ja monesti menestyneet ihmiset kiittävät ja arvostavat perheensä osuutta asiaan.
Tuolta löytyi monta asiaa jonka voisi hankkia kotiinsa!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Sussi! Naantalista löytyy vaikka mitä:)
Mukavaa tiistaita!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Vikki kauniista sanoistasi. Tätä postausta oli ilo kirjoittaa. Katja tuo niin hienosti perheensä esiin sanoissaan.
Ja tuossa hyvän tuulen liikkeessä on paljon ihania juttuja!
Mukavaa tiistaita!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tuula! Ihana kauppa kertakaikkiaan. Käytän tässä nyt blogiasi välineenä toivottaa oikein hyvää Joulua ja vuotta 2015! Tähän toivotukseen yhtyvät myös muut entiset tiimiläisesi! Itselläni on ollut hieman surullinen joulun aika, kun äitini kuoli itsenäisyyspäivänä. Mutta jälkeen jäävien on jatkettava elämää.
Lumiset oksat vihreän puun,
kimmeltää valossa jouluisen kuun.
Katsoen tähtien hopeista nauhaa,
toivomme jouluusi lämpöä, rauhaa.

t. Ritva O.

Tuulia kirjoitti...

Kiitos ihana Ritva! Otan osaa äitisi poismenon johdosta. Joulutaivaalla tuikkii äitisi tähti.
Ja kiitos mainion Voice-tiimin tervehdyksestä! Teille kaikille Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2015! Tulen ensi vuoden puolella käymään, kun härkäviikot alkavat, sovin Katrin kanssa.
Kaunis runo! Tunnelmallista Joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Vien terveiset ja pian siis näemme!
t. Ritva O.