Translate

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä El Monasterion luostarissa


Vietimme tänä vuonna erilaisen Itsenäisyyspäivän ystäviemme kanssa El Monasterion entisessä nunnaluostarissa, Los Realejos'in kylässä. Luostarin pihoilla ja kujilla tepasteli riikinkukkoja, värikkäitä kanoja ja hanhia sulassa sovussa turistien kanssa. Ja joulunodotuskin näkyi. 

Illalla tuhannet valot syttyivät ja välkkyivät La Orotavan ja Puerton laaksoissa, se oli satumaista. Ja me istahdimme juhlimaan Itsenäisyyspäivää illallisen merkeissä. 


6 kommenttia:

Sanna K. kirjoitti...

19Oih... kesä! Ihania kuvia! Oikein hyvää Joulunodotusta sinulle!

Ansku kirjoitti...

Oijoi, miten paljon väriä ja valoa sekä upeita maisemia näissä kuvissa näkyykään! Ihania kuvia ja mieltä piristävä postaus, kiitos Tuulia! :)

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Sanna! Siellä oli kesä, noin 20-25 plusastetta! voih! Ja nyt odotellaan virkistyneenä joulua! Hyvää joulunodotusta myös sinulle!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Ansku! Värikäs paikka tuo luostari ja upealla paikalla. Nyt pitää taasen orientoitua tähän harmaaseen maisemaan kotosalla. Eiköhän se onnistu... valoja vain palamaan paljon kaikkialle.

Stadin Friidu kirjoitti...

Tuulia.Joulukuiseen viileyteen toit kesän kuvissa blogissasi. Kivisiä aitoja, kukkia ja kukkoja, silmän kantamattomiin hienoa maisemaa.

Mukavaa joulun odotusta ja Hyvää Joulua.

Tuulia kirjoitti...

Stadin Friidu, kiitos! Vanha nunnaluostari oli hurmaava paikka väreineen ja lintuineen. Ja maisemat komeita.
Kiitos samoin, hyvää joulun odotusta!