Translate

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Mietteitä mökkilaituriltaTaitaa tulla erilainen kesä. Mökillä ollaan käyty vain neljästi ja vene on telakalla.Yleensä tähän aikaan vuodesta on jo kesäharrastukset kovasti vauhdissa ja kesämieli vallaton...

Huhtikuussa podimme kapteenin kanssa flunssaa, joka kapteenilla pitkittyi, ja iski lopuksi lihaksiin ja niveliin. Vaan nyt on toivoa ilmassa, melko varma diagnoosi on löytynyt ja lääkitys aloitettu. Ja kesäkin on alkanut...

Voi olla, että vietämme kesän purjehtimatta, kausi on jo pitkällä, ja kuntokaan kapteenilla ei ole vielä kohdillaan.

Siitä onkin jo kulunut vuosia kun venettä ei ole ollut mökkirantaa koristamassa. Kapteeni tietysti haikailee vesille, mutta toisaalta on kiva tehdä kesällä ihan muutakin...

No, olihan meillä vene mökkilaituria somistamassa, kun veneilevät ystävämme Hanna ja Tomppa olivat kyläilemässä saaressa viime viikolla.


Uusia perunoita ja makoisaa pihviä. Sekä jalkapalloviiniä, tottakai, näin MM-kisojen aikaan. Ihanat vieraamme toivat tuliaisina tämän herkullisen "pöydän". Kivaa yhdessäoloa ja seurustelua. Ja laineitten liplatus on sitä parasta taustamusiikkia. 

Saarella ei koskaan tarvitse keksiä mitään ohjelmaa. Mennään tunnelman ja kelin mukaan. On meri, kalliot, linnut, taivas, metsä... Nyt kävimme moikkaamassa saaren kalastajaa, ja kiertelimme saarta soutaen. Tuo "soutuveneemme" vain on liian korkealaitainen oikeaoppiselle soutamiselle, mutta hartiat kiittävät. Ja kalastaminen jäi sitten seuraavaan kertaan.  
"Ystävien kanssa taival, matkanteko, viivähtäminen, 
on yhtä tärkeää kuin perillepääsy - tai tärkeämpää". 
Maaria LeinonenTerveisiä mökkilaiturilta t. Tuulia

Ps. Ja vihdoinkin on saatu yhteydet täällä mökillä toimimaan. Tosin iPadilla tekstin keskittäminen ei onnistu, mutta käy se näinkin. 


24 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Oikein mukavia mökkipäiviä :)

Tuulia kirjoitti...

Ihanainen Marru, kiitos! Heleätä heinäkuuta!

Taija kirjoitti...

Hei Tuula! 'Kapteenille toipumista. Hyvä, että lääkitys on löytynyt Ensi kesänä taas purjeilla! Mukavaa mökkeilyä ystävien kanssa. Kesästä voi nauttia niin monella tapaa. Terv. S/y AloniA miehistöineen

Sanna K. kirjoitti...

Ihanaa lomaa täältä mereltä käsin. Ensi kesänä purjehdus tuntuu sitten kaksin verroin mukavammalta! Ja onhan ihan yhtä rentouttavaa istuskella laiturin nokassa ja kuunnella laineiden liplatusta.

Anne kirjoitti...

Kaunis paikka .. ja toden totta - ilman ystäviä sitä olisi aika" peilitön" tapaus :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Mukavia kesäpäiviä ja purjehduskuntoon toipumista kapteenille :)

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Taija! Teille suotuisia tuulia purjeisiin. Seurailen reittejänne. Ihania kesäpäiviä!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Sanna! Tuossa juuri istuin laiturinnokassa naapurin kissan kanssa, katselimme lintuja. Todennäköisesti eri miettein😊Ihania kesäpäiviä teille!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Anne! Viisaasti sanottu! Aurinkoisia kesäpäiviä teille!

Tuulia kirjoitti...

Minä ja kapteeni kiitämme. Palaan sinun mukavan blogisi pariin, kun saamme paremmat yhteydet... toivottavasti pian. Ihania kesäpäiviä!

ritva kirjoitti...

Mukavaa mökkeilyä:)

arleena kirjoitti...

Meren äärellä on merellistä ja helppo sopeutua ilman venettäkin.
Mukavaa lomailua sinne

Ansku kirjoitti...

Kiitos Tuulia ihanista terveisistä! Meren äärellä mieli lepää ja toivottavasti kapteenin kuntokin pian kohenee entiselleen. Mukavia mökkeilyhetkiä teille :)

Susanne kirjoitti...

Ihana paikka teillä siellä! Postauksessasi on niin kauniita kuvia!
Mukavia kesäpäiviä sinne!♥

Tuulia kirjoitti...

Ritva kiitos! Suloisia kesäpäiviä toivottelen.

Tuulia kirjoitti...

Hei Arleena! Olen niin samaa mieltä kanssasi. Kapteeni vain on vähän levottomampi luonne, hänen mielestään maisemien pitää vaihtua:) Minä viihdyn täällä mainiosti, kallioilta on kiva tuijotella merelle. Ihania kesäpäiviä!

Tuulia kirjoitti...

Ansku ihanainen! Kiitos! Minä niin viihdyn, ja kyllä kapteenikin... ensi kesänä toivottavasti hänellä taas maisemat vaihtuvat:) Ihania kesäpäiviä ja onnea tenteissä!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Susanne ystäväin! On tämä mukava niemenkulma, joka puolella on meri. Ja merta katselen mielelläni. Turvallista matkaa teille sinne Suomikierokselle ja aurinkoisia päiviä!

Sussi kirjoitti...

Kapteenille pikaista toipumista!

merestä on ihana nauttia mökilläkin, mukavia päiviä teille!

Tuulia kirjoitti...

Oi, Sussi suloinen! Terveiset menevät kapteenille. Niinhän sitä sanotaan, ettei kannata mennä merta edemmäs kalaan. Raikkaita merituulia ja aaltoja ihastelen. Tykkään näistä tunnelmista. Heleitä kesäpäiviä toivottelen!

Vikki kirjoitti...

Mukavaa mökkilomaa!
Joskus on ihan mukava keksiä jotain ihan uutta mihin on tottunut, saada erilaisia elämyksiä.
Hyvää toipumista kapteenille, uusia kesiä tulee aina!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Vikki! Uusia kesiä tulee. Nyt nautitaan tästä erilaisesta kesästä. Vien terveiset kapteenille. Aurinkoisia kesäpäiviä!

Dahlia kirjoitti...

Komeat maisemat, hyviä mökkipäiviä!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Dahlia! Tänään aamukahvit laiturinnokassa, ja lintujen bongailua. Elämältä maistuu tää. Kauniita kesäpäiviä!