Translate

torstai 12. joulukuuta 2013

Puerto de la Cruzin sateenvarjot


Terveisiä Puerto de la Cruzista. On tavattu täällä asuvia ystäviämme ja kierrelty vuorten rinteitten pikkukaupungeissa ja kylissä. Säät ovat suosineet paitsi nyt kahtena viimeisenä päivänä; saarella on  ollut myrskyvaroitus päällä. Myrsky on kuitenkin koetellut enemmän Teneriffan eteläosaa, täällä pohjoisessa on satanut rankasti ja tuullut, vuoret ovat kuitenkin suojanneet pahimmalta. Mitä nyt minulla kolme sateenvarjoa on rikkoontunut. 
Tässä kuvasatoa aurinkoisemmista päivistä ja tuttavallisesti, Puerton kaupungista. Kukkien reunustamat portaat vievät hotellista merivesialtaille. Mainiot kuntoilumahdollisuudet hotellimme vieressä, Teidekin siintää taustalla.
Taoron kaunis puisto: 
En tiedä, onko tarua vai totta, mutta Taoron puiston lammissa pitäisi asustaa mustan joutsenen :) Harmikseni, en lintua löytänyt. 

Ja vanhalle satama-alueelle: Mustat laavarannat kivineen ja kallioineen ja turkoosi meri, kiehtovaa.  Ja löysinpähän ainakin valkoisen kahlaajalinnun. 


Puerton vanha satama on nykyään pieni ja hiljainen, vaan tunnelmallinen. Ilta jo hämärtyy. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin, retki jatkuu. Hyvää joulunodotusta! 

3 kommenttia:

CurryKaneli kirjoitti...

Ihania kuvia. Vähän toisenlaisia tulisi tänään täällä. Viime öinen myrsky kaatoi taas puita ja lennätti oksia pitkin ja poikin.

Katinka kirjoitti...

Voi miten mahdottoman ihania kuvia! Ja oli aivan ihanaa nähdä aurinkoa ja vihreää. Ihanaa matkaa ja rentoutukaa ja nauttikaa. Lupaa tuoda pussissa vähän aurinkoa myös tänne =).

Tuula's life kirjoitti...

Hei CurryKaneli ja Katinka! Taidankin jäädä tänne, kun myrskykin tuli Suomeen. No, ei vaiskaan, kohta palaan ja aktivoidun tällekin rintamalle... kuvia olen ainakin ottanut rutkasti, lienee tuttua teille :) Kiitos teille ja kirjoittamisiin!