Translate

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ensimmäinen asupostaukseni - mustavalkoraitaaTämä on ensimmäinen asupostaukseni lyhyellä blogiurallani. Ja niinkuin muodikkaasti sanotaan, olen nyt epämukavuusalueellani. Ja kaiken lisäksi kameran väärällä puolella. Olen siis ottanut haasteen vastaan ja siihen yritän vastata nyt. Tästä on Tarjaa kiittäminen.

Vaikka kuvista ei oikein uskoisi, minulla on ollut sininen kauteni, ruskea ja vihreäkin kauteni pukeutumisessa. Ja musta on kulkenut pukeutumisessa mukana melkein aina.
Nykyään vaatekaapistani löytyy mustaa, valkoista, harmaata ja vähemmän muita värejä. No erivärisiä pikeepaitoja on sentään kertynyt iso pino. Pidän helppohoitoisista ja monikäyttöisistä vaatteista. Ja raidat ovat tulleet jäädäkseen - mustavalkoiset ja poikkiraidat. Ja totta puhuakseni löytyy sieltä sinivalkoistakin, kun tuo meri on tärkeä elementti meidän perheelle.

Taidan olla vähän tylsä pukeutumisessa:) Tarkkasilmäisimmät jo huomasivat tuon Marimekon mekon ensimmäisessä kuvassa. Se on palvellut minua vuosikausia ja on edelleen mukana kuvioissa kuin myös Marimekon olkalaukku. Olen nykyään laiska (toisin kuin nuorena) sovittamaan vaatteita, ja se on välillä harmittanutkin itseäni. Mutta olen huomannut merkkejä, että kiinnostus vaatteisiin ja asuihin on taas heräämässä, kiitos blogistanian. Täältä löytyy monia hienoja muoti- ja asublogeja, tässä vain pari mainitakseni:  Sara S:n blogi sekä  Preferitan blogi 

Tässä päänavaukseni asubloggauksen osalta.Vielä on tulos asujen osalta vähän laihanlainen, mutta työ tekijäänsä opettaa. Ehkä teen tämän toistekin. Ja ehkä jossakin vaiheessa teen päivän asukuvauksenkin, mutta se saa vielä odottaa; nyt aurinko hellii ja tuntuu kuulaan kesäiseltä, raidoissa mennään.

Ja viimeisessä kuvassa esiintyy meidän suvun oikea malli, pieni punatukkainen Saga
 - mainiossa puserossa :)


Ihania  syyskesän päiviä kaikille!
** Tuulia


36 kommenttia:

signooraliia kirjoitti...

Kiitos Tuulia! Olen niin hyvilläni kauniista ja kannustavista sanoistasi. Vain rohkeat uskaltavat lähteä epämukavuusaluelle, ja sinä uskalsit! Eihän ollut vaikeaa? Usein sitä on itse turhan kriittinen itseä ja niitä kuvia kohtaan joissa itse näkyy. Milloin mikäkin kohta huonosti, vaikka katsoja ei huomaa yhtään mitään. Sinun kuvasi näyttivät jälleen kerran kivalla tavalla vanhan totuuden: raita on ikuista.

Mutta on teillä vaan upealla paikalla koti!!!

Katinka kirjoitti...

Ihania kuvia ja hieno asupostaus. Minusta ei olisi ollut tähän, sillä olen varmasti maailman epämuodikkain nainen maailmassa =D. Pidän kanssa kovasti raitavaatteista.

Leena Lumi kirjoitti...

Aivan fantastiset kuvat! Marimekkokin on viehättävä. Olen itse henkeen ja vereen sekä Marimekko- että Peter Hahn -tyyppiä.

Sinisen olen vaatteistani kadottanut ja löytänyt tilalle korallinpunaisen.

Ihanan merelliset kuvat♥

Anne kirjoitti...

Ihana asu - minä niin pidän raidoista ja varsinkin mustavalkoisesta :)

Nonna kirjoitti...

Tosi ihana asu!! Ja sinulla on kaunis koti!

Rva Kepponen kirjoitti...

Kiva asu ja ihanat maisemat parvekkeelta :)

Kristiina K kirjoitti...

Minulla on aivan sama Marimekon mekko, vaan vähän tummemmissa väreissä ja noita laukkuja minulla on jo kolmas menossa. Suosikkilaukkuni! Hyvin hoidit mannekiinin tehtävät!

ritva kirjoitti...

Ihana asu:)

Jael kirjoitti...

Kaunis asu ja kaunis malli.Ja ihana Saga minimalli viimeisessä kuvassa:)

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos ihanainen Preferita! Mainio fiilis, kun tein tuon postauksen ja kivaa palautetta on tullut. Tunnen itseni - jos en niin kauniiksi - niin rohkeaksi kylläkin :) Kotikin on jäänyt bloggauksen ulkopuolelle, kiitos sanoistasi!

Vikki kirjoitti...

Hienostihan tämä vaate-esittely toimii!
Vähän samoja tuntemuksia, en tykkää oikein noista sovituskopeista!
Nyt kiinnostus vaatteisiin on nousemassa, tykkään aika pelkistetyistä vaatteista mutta niissä saa olla joku pikkuripaus taiteellisuutta.
Löysin joku vuosi sitten Gudrun Sjödenin vaatteet, on niin helppo tilata netin kautta kun oppi tietämään koon.

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Katinka kivoista sanoistasi. En taida tuohon uskoa, mitä sanot muodikkuudestasi! Sinä, joka otat uskomattoman kauniita kuvia, sinulla on silmää vaikka mihin - muotijuttuihinkin. Vaan se on enemmänkin mielenkiinnosta ja pitkälti myös ajasta kiinni. Olen mielissäni sanoistasi.

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Leena, sinä Marimekko-fani! Sinä, jos kuka olet punaisen värin ihminen, hehkut punaisessa. Ja on hauskaa, kun kirjabloggaaja välillä eksyy polulta! Kivoja juttuja ollut sinulla. Ja tänäänkin sain leffavinkin :)

Ja meri aina yrittää kuviini mukaan <3

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Anne! Ja siellä raitafani! Mukavaa! Meitä on monta!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Nonna sanoistasi! Taidanpa useamminkin uskaltaa yli mukavuusrajojen :)

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Rva Kepponen! Näissä maisemissa silmä lepää. Ja kyllä minua jännäsi tämä asupostaus. Mutta kyllä vanha koirakin vielä oppii. :)

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Krisse! Saaristolaiset viihtyvät Marimekoissaan :) . Ne ovat jotenkin merellisiä. Ja näistä olkalaukusta tykkään myös. Helppoja kuljettaa!
Kiitos kivasta arvostelustasi!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Ritva! Raitaa, raitaa, enemmän raitaa. Se taitaisi sopia minulle repliikiksi.

Tuula's life kirjoitti...

Voi Jael! Olet ihana! Raidat sen tekevät! Tuon pikkumalli Sagan kuvan lähetti minulle hänen äitinsä. Totesi, että meissä on jotakin samaa :)

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Vikki! Mikähän siinä on, kun tulee jossakin vaiheessa se sovituskoppikammo? Yritän päästä sen yli ja onneksi on netti! Pitääkin katsoa Gudrun Södenin sivut, kiitos vinkistä.

arleena kirjoitti...

Raitoja ilman en voi olla, marimekkoa lähes kaikki, olen myös KapAhlista ostanut raitaa.
Valkomusta on pääasiallinen väritykseni pukeutumisessa. Harmaata löytyy myös.
Hieno asupostaus.
Hyvät kuvat.
Terveisiä pienelle Sagalle, hän on niin suloinen

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Että olet tyylikäs lady ja sinulla on niin, niin ihana koti. Ai että rakastan meriaiheisia juttuja ja muutenkin teillä avaraa ja kaunista. <3 Oi silmä lepäsi.

Oli kyllä niin mahottoman hyvät kuvat, että oikein nautin. Kiitos näistä. <3

Tiia

Lady of The Mess kirjoitti...

Kauniita asuja - ja voisivat kyllä hyvin olla minunkin vaatteitani;)
Ne pari kertaa kun olen yrittänyt asukuvia ottaa, ovat kyllä nostaneet muotibloggaajien arvostusta potensseissa - sinun kuvasi ovat onnistuneet hyvin - ja sinä olet ihan luontevan oloinen - mutta sinä osaatkin kuvata, joten sinun ei tarvitse jännittää sitä puolta;)
Lisää, kiitos!

Teija Hakula kirjoitti...

Mustavalkoinen väritys sopii sinulle loistavasti! Kaunis malli ja kauniita asuja <3

Ja mitkä maisemat teidän parvekkeelta avautuvatkaan,
rakastan niin merimaisemaa!

Sussi kirjoitti...

kaunis asu!

Annukka kirjoitti...

No ei kyllä kuvista uskois, että olet epämukavuusalueella. Niin rennolta näyttää :). Samoin kuin asut. Ihan just mun lemppareita tommoset, joissa ei tarvi pönöttää :)

Ja vaakaraidat on lemppareita kans. Mulla ne on yleensä sinivalkoraitoja. Tai valkoruskeita. Musta kun on mulle liian musta. Näytän ihan haamulta :)

Ja kivaa, kun olit "ilmestynyt" blogiini. Tuli iloinen mieli siitä, että kiitos vaan piristyksestä :)

Ansku kirjoitti...

Niin sinä, ihanine asuinesi, kuin kaunis kotisi, toivat heti mieleeni sanat raikas ja tyylikäs! Lisää asu- ja kotipostauksia vaan kehiin, kiitos :)

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Arleena! Raita on kaunista - kävisi meidän slogan'iksemme. KappAhlista olen ostanut farkkuja ja keväällä kevytuntuvatakin, tykkään sen liikkeen hinta-/laatusuhteesta. Hyvin samoilla linjoilla mennään.
Vien pikkuiselle minimallille Sagalle terveisiä! :)

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Tiia! Sinä osaat aina valita niin kauniit ja sydämelliset sanat! Kotimme on valkoinen ja valoisa... uutta ja vanhaa. Helppohoitoinen. Osin 80-lukua. Silloin minä uin vastavirtaan, minulla oli silloinkin valkoista. Siis retroa ilman värejä :)
Kiitos vielä Tiia!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos ihanainen Lady! Osaisin kyllä kuvitella sinut vaatteisiini :) Mikä minulta puuttuu, on se sinun ihana nahkarotsisi, sellaisen kun löytäisin! Ja tuosta valokuvaamisesta, se on totta, että viihdyn kameran takana, mutta oppia pitäisi saada vielä paljon lisää. Tuo kameran edessä oleminen on sitten jo eri juttu! Mutta yllytyshullu kun olen, niin siihenkin uskaltauduin, tuntuu vähän oudolta katsoa itseään, pitäisi enemmän asettaa sitä asua esille. Mutta tässä ollaan :) Ehkä jossakin vaiheessa uudelleen.

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Teija, sinä loistava malli! Olen niin ihaillut asukuviasi, luonteva olet! Kiitos kauniista sanoistasi, minäkin rakastan merimaisemaa. Se taitaa olla sieluni maisema!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Sussi! Raita on raikasta!

Tuula's life kirjoitti...

Hei Annukka! Kiva nähdä sinut täällä!
Ja voin hyvin kuvitella sinut sinivalkoisissa raidoissa, sinulla kun on niin kauniit vaaleat hiukset. Vaan raitoja kuitenkin ja helppoja asuja!
Iloisiin kuulumisiin :)

Tuula's life kirjoitti...

Ihanainen Ansku, minun ensimmäisiä blogikavereitani! :) Tähän on tultu, täällä poreerataan ja esitellään vaatekaapin sisältöä. Ja vastaanotto on ollut ihan kannustava. Ja sinäkin vielä yllytät :) Ehkä taas rohkenen jossakin vaiheessa heittäytyä kehiin. Muuten, huomenna mennään Hangon Purjehdusseuran talolle. Hyvä ystävämme täyttää 40 vuotta ja tuolla juhlitaan. Ihana päästä Hangon merellisiin tunnelmiin.
Ansku, sait minut hymyilemään.

Sara S. kirjoitti...

Ihania mustavalkoisia asuja :)

Rentoa viikonloppua !

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Sara! Sinä mustavalkoisten asujen todellinen lähettiläs. Hyvää alkanutta viikkoa!