Translate

perjantai 11. syyskuuta 2015

Muotia ja tähtihetkiäJoku saattaa muistaakin, kun vuosi sitten kerroin pikkuisesta Sagasta, mieheni pojantyttärestä. Ja tarinallahan oli hauskat seuraukset. Olin ottanut kuvia blogiini Sagan 2-vuotissynttäreiltä, ja vaatetusfirma Reima Oy bongasi tämän pienen punatukkaisen tytön blogikirjoituksestani, tässä:  LINKKI
Sagaa pyydettiin koekuvauksiin ja hän onnistui pääsemään jatkoon - varsinaisiin kuvauksiin, joissa kuvattiin Reiman tulevaa syksy- / talvimallistoa vuoden 2015/2016 kuvastoa ja verkkokauppaa varten. Nyt kuvasto on ilmestynyt. Ja minulla on ilo esittää pari kuvaa pikkumallista talven muodikkaissa asuissa.

Mutta vielä pidän teitä jännityksessä...  kurkataan ensin tämän kesän yhteen tähtihetkeen, Sagan 3-vuotissynttäreille, ne vietettiin elokuun lopussa. (Jos kakku näyttää tutulta, niin instagramissa sen jo esittelin)
Päivä oli aurinkoinen niin kuin pieni päivänsankarikin. Tässä on Sagan syntymäpäiväkakku. Olihan kerrassaan hieno ja herkullinen kakku. Saga oli toivonut prinsessakakkua, ja sen hän sai! Näissä juhlissa kakunpaljastuskin on jännittävä tapahtuma. Suvun taitava kakuntekijä oli ollut taas asialla.Korkea nukketalo on pikkutyttöjen mieleen. Harvapa tähän on pystynyt 2 vuotiaana - Saga nimittäin hankki vuosi sitten saamillaan mallirahoilla hienon nukketalon, ja se on ollut ahkerassa käytössä. Nukketalo huonekaluineen ja asukkaineen - se taitaa olla kaikkien pikkutyttöjen unelma. Ja vaikka leluilla leikitään ahkerasti pitää Saga leluista  hyvää huolta, sitä on ilo katsoa.Tämän vuoden yksi suosikkilahjoista oli kammattava nukenpää. Äiti on hyvä apulainen tekemään pieniä palmikoita.


Ja tässä lupaamani -  Reiman AW15-mallistoa. Nämä löytyvät myös Reima Oy:n sivuilta.
Pikkumalli pärjäsi hienosti uudessa roolissaan.
Talvikuvat Reima Oy


Nyt on syyskuu ja syyskesä!
Kaunista ja kuulasta viikonloppua kaikille! 


** Tuula 

39 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Herranjestas miten ihana mannekiini :)

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Voi mikä ihana prinsessa Saga onkaan ja oikein hyvin näyttää sujuvan mallinkin hommat.
Mukavaa viikonloppua!

maiju kirjoitti...

Voi muistanhan mintä tämän ihanan prinsessan. Hän on NIIN suloinen.

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Anne! Olipa kiva ja spontaani kommentti :)
Pikkuinen Saga on mainio mannekiini, kaikki tuo on hänelle leikkiä!
Mukavaa viikonloppua!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Outi! Saga on nyt niin prinsessaiässä. Kaiken pitää olla pinkkiä ja sadunhohteista. Hän sai valita itselleen repun... ja prinsessarepun valitsi.
Ihanaa viikonloppua!

Tuula's life kirjoitti...

Saga jää mieleen :) Hän elää nyt täysillä prinsessavaihetta. Elämä on pinkkiä ja prinsessasatuja. Aikas hauska juttu muuten... Sagalla on kirja, joissa prinsessoilla on eri värisiä hiuksia. Kun Sagalta kysyin, kuka hän on. Hän näytti punatukkaista prinsessaa, merenneitoprinsessa Ariel'ia :)
Iloista viikonloppua!

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Hurmaava mallityttönen!
Aivan ihanat hiukset!

Kaunista syyskuun jatkoa sinulle!

Rva Kepponen kirjoitti...

Suloinen malli ja hieno kakku prinsessalle :)

Marjatta kirjoitti...

Suloinen prinsessa! Saga jäi minullekin mieleen ja olen odotellut Reiman kuvaston ilmestymistä. Nuorin lapsenlapseni on myös kolmivuotias ja nukkekoti oli hänellekin mieluinen lahja.

Leppoisaa viikonloppua!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Ei ihan pakahduttaa miten upeat Reiman kuvat, mikä muisto <3 Kakku on hieno myös ja pienet saparopäät.

Kivaa viikonloppua Tuulia <3

Nainen Talossa kirjoitti...

Voi miten suloinen pieni punapää. En yhtään ihmettele, että mallinura urkeni hänelle jo noin varhain <3.
Barbiekakku on upea. Jokaisen tyttösen unelma :).

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Susanna! Pikkumalli ei itse oikein noteeraa hurmaavuuttaan, joka on toisaalta ihan hyvä juttu. Vaan kyllä nuo hiukset huomataan, ja mielellään tyttönen pitää lakkia päässä.
Kiitos samoin kaunista syyskuuta!

sirkkis kirjoitti...

Voi miten suloinen pieni neito ja hänen hiuksten väri upea ♥

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos rva Kepponen! Pikkumalli elää nyt prinsessa-aikaa. Kaikki pitää olla niin pinkkiä reppua myöten :)
Tuo kakku oli kyllä hieno. On hauska kuvata noin hienoja kakkuja, suvussa kun on todella taitava kakuntekijä.
Kivaa viikonloppua!

Unknown kirjoitti...

Voi hyvinkin muistan postauksesi, ja olen joskus suloisen Sagan kuvia instassa nähdessäni miettinytkin tuota mallikeikkaa. Aivan ihanat nuo Reiman kuvat, mutta niin ovat nuo muutkin kuvat synttäreiltä. Saga on niln ihana neiti hiuksineen, että oksat pois. Ja mikä mahtava prinsessakakku nukkekodista puhumattakaan! 💗

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Marjatta! Pieniä prinsessoja siellä sinunkin joukoissasi :) Pienet prinsessat ovat kyllä niin kivoja ja tosissaan prinsessaleikkien kanssa. Ja nukkekoteineen.
On ollut kauniita syyspäiviä, toivottavasti vielä jatkuvat. Leppoisaa viikonloppua myös!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Tiia! Se on niin totta, vaikka ei pikku- Sagan mallin ura jatkuisikaan, niin nuo Reiman kuvaston kuvat tulevat aina säilymään. Joskus muuten kerättiin lehtileikkeitä, taitavat olla jossakin määrin jääneet tämän sähköisen median myötä. Mutta nuo Reiman kuvat aion kyllä "säilöä".
Tuo saparopäät - kuva on minusta niin mainio, tytöt ovat bestikset :)
Kivaa viikonloppua Tiia <3

Marianna kirjoitti...

Ihana malli ja todellakin, iki-ihanat hiukset! Reimaa täällä Norjassa myyneenä olen iloinen uudesta mallintyöstä - onnea mallinuralle <3

Teija Hakula kirjoitti...

Voi miten söpö pikkuinen punatukka tuo teidän
päivänsankari onkaan! Ja vau mikä kakku!
Löytyypä suvustanne taitava leipurikin.

Kuulaan kirpeitä syyspäiviä <3

Anne kirjoitti...

Tottakai Saga jäi mieleen,hurmaava pikkuinen upeine hiuksineen :) Varmasti oli sankarille mieluinen kakku,upealta näyttää!

Kristiina K kirjoitti...

Suloinen Saga! Ja mikä hieno kakku. Tuotahan ei raaskisi ollenkaan syödä.

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Katja! Tuosta malliurasta, en tiedä jatkuuko? Nuoruudenystäväni mallimamma Marjo Sjöroos on kertonut, että vanhemmat ovat kovasti aktiivisia ja tarjoavat lapsia mannekiininäytöksiin ja kuvauksiin. Pikku-Sagan vanhemmat eivät ole siinä suhteessa aktiivisia. Saga saa vaikuttaa täällä minun pienessä blogissani ja se ei taida paljonkaan edistää mallin uraa :) Vaan ei sitä koskaan tiedä, Reimankin edustaja oli kurkannut tänne :)
Barbiekakku herätti ihastusta - meissä isommissakin tytöissä. Vaan syödyksi tuli :)
Ihania syyskesän päiviä!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Sirkkis! Saga on suloinen punaisine hiuksineen. Kuin sadusta mietin joskus. Rauhallinen neito, mutta päänsä pitää.
Kaunista syyskuuta!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos niin kivasta kommentista Tiina! Minustakin nuo Reiman kuvat ovat ihanat, ja paljastui sekin, että kettu on nyt muotieläin kankaissa ja tarvikkeissa. Saga on kyllä valloittava punapää ja luonteeltaankin niin herttainen. Mainio hankinta tuo nukketalo ja kakku kuin taidetta - syötiin kyllä pois.
Ihanaa syyskuuta!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Marianna! Niinpä, Reimaa myydään Norjassakin. Tarkistinkin, kun tuo kuvauspyyntö tuli - tietoja Reimasta. Se on Pohjoismaitten suurin lastenvaatevalmistaja. Eipä pienesti aloittanut pikku-Saga :) Jatkuuko? Sen näyttää huominen.
Kiitos kivasta kommentista ja aurinkoista syksyä vuonoille!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Teija! Pikkuinen punatukka niin nautti juhlistaan. Ja olipahan ihana kakku, vieraat, lahjat ja juhlatunnelma. Ja söpönen päivänsankari kaiken keskellä.
Ihania syyspäiviä!

Tuula's life kirjoitti...

Oi, sinä muistat Sagan. Pikkuinen punatukka taitaa jäädä mieleen. Prinsessakakkua toivoi ja prinsessakakun sai. Pinkin värisen. Oli mieleinen kakku. Ja herkullinen.
Ihania syyspäiviä!

Tuula's life kirjoitti...

Suloinen on Saga, pieni juhlien sankari! Ja samaa mietin minä, kun kakku esiteltiin, että eihän tuota raaski syödä. Vaan syötiin :) Ja herkullista oli!
Ihania syyspäiviä Krisselle!

Leena Lumi kirjoitti...

Oi, ihana tuo kuva, jossa lapsi hakee tavaroita repusta ja myös kuva kahdesta pikkutytöstä takaapäin.

Muistan miten hyvälaatuisia ja hyvännäköisiäkin jopa Reiman vaatteet olivat. Ei tiada olla vaikea arvata mieheni nimeä;)

<3

Anu T - Arjen timantteja kirjoitti...

Voi mikä suloisuus - ihanan touhukkaan näköinen pikkuneiti ♥ Upea on myös tuo prinsessakakku. Taitava leipuri teillä suvussa!

Elämää Onnenpähkinässä kirjoitti...

Upea prinsessakakku ja sievä mallityttö :-)

Lady of The Mess kirjoitti...

Voi, mikä kakku - ja voi, mikä mannekiini <3
Kertakaikkisen suloinen!
Upeita syyspäiviä sinulle, Tuulia <3

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos paljon Sussi! Tuota pikkuista punatukkaa on kiva kuvata. Hän onnistuu aina kuvissa :) Toisin on laita näitten kuvien ottajan ;)
Ihanaa viikkoa!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Leena! Nuo Reiman kuvat ovat hienoja ja vaatteet myös super. Ja itsekin pidän tuosta ottamastani kuvasta, jossa Saga ja bestiksensä ovat nukkekotileikeissään - pikkuiset saparopäät.
Jo vain arvaan miehesi nimen. Hauskasti oivallettu.
Mukavaa viikkoa Leena <3

Tuula's life kirjoitti...

Voi kiitos Anu! Tuo pikkuinen punatukka on huomenna tulossa meille kyläilemään. Hän on kyllä ihastuttava. Mutta noin huikeata kakkua en osaa leipoa. Vaan hän tykkää myös saduista, niitä osaan kertoa :)
Hyvää viikonloppua Anu!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos sinulle! Pikkuinen mallityttö tulossa huomenna kyläilemään. Prinsessasatuja kerron. Ja muuta on tarjolla, vaan ei prinsessakakkua. En osaisi tehdä.
Ihanaa viikonloppua Onnenpähkinään!

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Lady! Eikös olekin aikamoinen kakku! Tuo pikkumannekiini on mainio. Katselimme eri prinsessojen kuvia, ja kysyin, että kuka näistä on Saga. Saga näytti merenneitoprinsessa Ariel'ia. Arielilla on punainen tukka. Jotenkin niin ihanaa, Saga löysi omansa.
Ihania syyspäiviä, Lady!

Ansku kirjoitti...

Ohhoh miten hieno kakku!!
No tottahan toki minä suloisen Sagan muistan ♥ Liikuttavan ihanat kuvat. Tästä tulikin mieleen omien tyttöjen "prinsessa-ajat" ja kun suunnilleen kaiken piti olla vaaleanpunaista =D

Tuula's life kirjoitti...

Oi ihanainen Ansku, kiitos! Pikkuinen Saga jää mieleen. Minä taidan olla innostuneempi hänen punaisesta tukastaan kuin äitinsä ja isänsä :) Johtunee omasta tukastani, joka on jo pahasti "himmennyt". Taitavat nuo prinsessa-ajat kuulua jokaisen pikkutytön ensimmäisiin vuosiin. Ja tuo vaaleanpunainen - se on niin tärkeä väri :)
Hyvää viikonloppua, Ansku <3