Translate

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Miksi bloggaan? - Kerron sen uudessa blogissani


Hei kaikille!

Olen aloittanut uuden blogin Tuula's life. Nyt pohdin siellä aihetta: "Miksi bloggaan? Miksi keski-ikäinen nainen bloggaa? Pohditko joskus samaa?    Tässä linkki

Terveisin, Tuula


4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hyvin samantapaisesti ajattelin itsekin kun aloitin. Jokainen lukija on olllut iso ilon aihe ja moni on jatkanut matkaa ja sille olen nostanut hattua ja jatkanut blogin kirjoitusta - siitäkin huolimatta. Minä olen kokenut, että blogi on tuonut elämääni paljon iloa ja ihania ihmisiä. Pelkkaa plussaa. Tyttäreni kirjoittavat myös blogia ja siinä mielessä se oli tuttua jo vuosien takaa..tosin he olivat juuri ne jotka minua tähän kannustivat - mieheni lisäksi. Minulla on monesti hyvin vähän tekstiä - sillä teen ja pidän tätä sillä mielen, että en väkisin väännä mitään - vähän sellaista ajatuksen virtaa ..! Iloa syksyysi. Pidän blogistasi tosi paljon.

Annukka kirjoitti...

Anne jo kirjoitti niin paljon niitä ajatuksia, joita mullakin on, ett täällä vaan nyökyttelen :)

Ja jotenkin mua kaikenkaikkiaan hämmentää koko ikäkeskustelu. Itse kun en vaan kertakaikkiaan älyä, miksi vain nuoremmilla olisi bloggaus-oikeus ja kaikkien meidän muiden pitäisi ymmärtää pysyä täältä pois. Tai ainakin selitellä vastausta kysymykseen "Mitä ihmettä sää täällä teet, vaikka olet jo noin vanha?". En vaan käsitä, enkä jaksa koko ikäkeskustelusta edes välittää. Kolmekymppisistäkin kun jonain päivänä tulee meitä 5- tai 6-kymppisiä vaikka se ajatuksena varmaan heistä kaukaiselta tuntuukin. Itselleni ainakin on ihan sama, minkä ikäisiä ollaan. Päinvastoin se on mielenkiintoista, kun tulee erilaisia näkökulmia asioihin.

Ollaan mitä ollaan jatkossakin :). Aitous ratkaisee.

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Anne kivasta kommentista. Teillä on perheessä monta bloggaajaa. Se on hienoa. Ja se on hienoa, kun tämä bloggaaminen ei ole vain nuorten juttu. Me mahdumme mainiosti mukaan blogimaailmaan. Tykkään näistä ajatuksen virta - blogeista, niissä ei ole kaupallisuuden maailma tullut kynnyksen yli. Toki tykkään kaupallisistakin blogeista, niistä on löytynyt monta hyvää vinkkiä.
Kiitos ihanainen Anne!
Hyppää lukijaksi uuteen blogiin, täältä eivät entiset siirry sinne automaattisesti.
Kiva kun kuljetaan yhtä matkaa blogistaniassa.

Tuula's life kirjoitti...

Kiitos Annukka! Tuot aina raikkaan tuulahduksen ajatuksillasi ja sanoillasi. Kiteytettynä - bloggaus kuuluu meille kaikille! Ikäkeskustelut ovat tylsiä. Minulla on ollut ilo työskennellä nuorten ihmisten kanssa. Ja meidän porukassamme ei käyty ikäkeskusteluja. Ja kun kerroin, että jään eläkkeelle, niin olivat ihmeissään. Taisin olla porukan innostunein kaikista uusista jutuista :)
Näkökulmia ja innostusta - se on hyvä resepti.
Hyviä ajatuksia sinulla - kiitos! Aitous ratkaisee!