Translate

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ocean Spirit avajaiset
Olin tänään mukavissa avajaisissa Aurajoen rannassa, kun Ocean Spirit'in myymälä muutti avarampiin, valoisiin tiloihin Myllysillan kupeeseen. Ocean Spirit on merihenkinen sisustus- ja lahjatavaramyymälä, jossa on myös ihastuttavia merihenkisiä vaatteita lapsille ja aikuisille. Ja nettikauppakin löytyy. Kerron tarinan lopussa yhteystiedot.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa... 
                                

Tämän viehättävän "meripuodin" pitäjä on hyvin tuotteet tunteva, ystävällinen Arja Kunnasluoto-Gustafsson, joka tarvittaessa tilaa tuotteen, jos hyllystä ei löydy. 


Astioitten valtakuntaa, ihana nurkkaus. Kauniita, toimivia astioita veneeseen, miksei muuallekin.


Arja ei välitä poseeramisesta, mutta on sitäkin parempi asiakaspalvelija. 


Lasisia verkonkohoja. Minulla on näitä kotona ikkunassa koristeina.                                       

Merihenkiset lastenvaatteet ovat vertaansa vailla, ne ovat varsinaisia klassikkoja. Nämä suloiset merityttö ja meripoika ovat Ocean Spiritin omasta julkaisusta. En malttanut olla kuvaa tänne laittamatta. 
Näitä paitoja ja takkeja kelpaa käyttää niin mantereella kuin merelläkin. 
                          

                                

                                Majakat ovat kiehtovia. Ja niitä monien keräämiä majakkamukejakin on täällä. Minulla on tapana ostaa muki, kun olen käynyt majakassa vierailemassa. Mukava matkamuisto. Keräämistä riittää


Täältä niitä löytyy, kartta-aiheisia tarjottimia, lautasliinoja ja kynttilöitä. 


Meriaiheisia lakanoita, tyynyliinoja, torkkupeittoja... näiden alle kun pujahtaa, niin merellä kuvittelee olevansa. Ocean Spirit'issä voi muutenkin laittaa silmät kiinni, kuunnella meren pauhua ja lintujen ääniä ja haistaa tervantuoksun. Ihan kuin olisi saaristossa kesäpäivänä.                                         
Vaan kello käy... upeita venekelloja, ilmapuntareita ja erilaisia metallisia sekä kuparisia lahja- ja koriste-esineitä... Näitä pitääkin sitten tutkailla toisessa tarinassa. 


Ja veneilykavereitakin tapasin liikkeessä, ihanan, iloisen Wikin! Toistan Wikin sanat: "Tämä on onnellisten ostosten osoite." 
Tässä osoite: Ocean Spirit, Linnankatu 37b, 20100 Turku  /  www.oceanspirit.fi 
                       
                                     
Tähän kuvaan on kiva lopettaa. Niinkuin Alfred Hitchcock filmeihinsä - minäkin ujutin itseni yhteen pikkukuvaan :)

                                      

12 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Oido mikä kauppa!! Tuolla olisi juuri sopivia tavaroita mökillekin! Ja nuo majakat ja ihanat mukit!

Tuulia kirjoitti...

On todella viehättävä kauppa merellisene äänimaailmoineen. Sinne kannattaa "eksyä", jos Turkuun tulee. Noita karttakynttilöitä vain ei raaski polttaa :)

Sara Sfi kirjoitti...

Ihania juttuja tuolla kaupassa ! Valoinen takki ulkoiluun olisi kiva.

Ritva O kirjoitti...

Viehättävä liike tosiaan. Onko tuo merilyhtykin uustuotantoa? Noita varmaan raaskii ostaakin, meriantiikki on niin kallista.

Tuulia kirjoitti...

Hei Sara! Kiitos kommentistasi. Ocean Spirit on Batela-vaatteiden jälleenmyyjä Turussa. Olen itse niihin kovin ihastunut. Laatu ja hinta on kohdillaan. Käyn kurkkaamassa blogissasi. Pukeutumista luulen löytäväni :)

Tuulia kirjoitti...

Hei Ritva! Liikkeessä on suurin osa uustuotantoa. Jokunen vanha esine löytyy, mutta ne taitavat olla enemmänkin rekvisiittaa. Ja kiitos vielä tiimille lahjakortista, hankin sillä pipon ja kaulahuivin em. liikkeestä. Tuossa pikkukuvassa minulla onkin huivi kaulassa :) Mukavaa viikkoa!

Katinka kirjoitti...

Ocean Spirit on mahtava kauppa ja onneksi myyvät myös netissä, ettei aina tarvitse ajaa Turkuun saakka, vaikka ei Turussa mitään vikaa ole, päin vastoin =). Venemessuilla Helsingissä olen Arjan kanssa aina tehnyt hyviä kauppoja. Terkut Arjalle!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Katinka, minulla on mukavia terveisiä viedä Arjalle, kun poikkean "meripuodissa"!

Ansku kirjoitti...

Hei Tuulia!
Tulin kurkkaamaan ihanaa blogiasi ja liityin heti lukijaksi :) Ocean Spirit on minullekin tuttu kauppa. Olen tilannut joitain tuotteita netistä, mutta käynyt myös paikan päällä Turun liikkeessä. Olisipa minulla vain paksumpi lompakko niin ostettavaa kyllä löytyisi ;) Huomenna tutustun tähän sinun ihanaan blogiisi tarkemmin, sillä nyt on mentävä nukkumaan, että jaksan huomenna viihdyttää pikkuisia päiväkotilaisia ;)

Tuulia kirjoitti...

Hei Ansku, tervetuloa sieltä tuulten ja tyrskyjen keskeltä mukaan :) Ocean Spirit on mainio kauppa. Aion suunnata jouluostoksille sinne. Mukavaa työpäivää pikkuisten kanssa.

Leena Lumi kirjoitti...

Tuulia, kiitos tästä! Paitsi, että olen syntynyt Turussa, minulla on siellä sukulaisia ja etenkin iäkäs Ester-täti. Olisi tarkoitus lähtäe häntä tapaamaan jossain vaiheessa. Otan käyntilistalle myös tämän liikkeen, sillä kaipaan kaikkea merihenkistä alakerran sisustukseemme. Asumme nyt täällä Päijänteen rannalla, joten se olkoon nyt meremmme, mutta onhan tyttäremme Meri. Alakertamme muuttuu keväästä syksyyn ihan kuin merihuvilaksi.

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Leena! Sinä olet Turun tyttöjä, kiva kuulla. Mukava kun käyt juurillasi ja Ester-tätiäsi katsomassa, lämmittää mieltäni.
Päijänne on niin iso järvi, että se käy merestä:) Ja tyttären nimi Meri, on kaunis nimi, terveisiä hänelle.
Ja merihuvilalle löytyy Arjan meripuodista vaikka mitä. Ihanaista viikonloppua!